Jump to content
Whatbird Community

Site Problems and Questions for the Moderators


Recommended Posts

34 minutes ago, akandula said:

@Aveschapines, another problem is occurring. Whenever I logout of the forum from a device, the forum goes blank/shows error 500. On that device, I can see whatbird.com but not the forums. I barely have any devices left to see the forum. I'm pretty sure this is happening to other people.

Thanks as always.

Thanks for letting me know. I almost never use the forums on my phone and never log out on the computer ? I'll report it.

I can't get in on my phone either.

Edited by Aveschapines
additional information
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
9 minutes ago, akandula said:

@Aveschapines, more problems are occurring, at least for me. For example, I get HTTP 500 errors whenever I try to search or look at certain activity streams.

Thanks as always for looking into it!

Same here.

Also the Leaderboard and Calendar are not working

Edited by Kevin
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
10 minutes ago, Charlie Spencer said:

The 'Views' counter works on other sub-forums.  I haven't check them all but some do work.

I don't think it is. Only threads started since Saturday show up as 0 views; all of those I can find in other sub-forums are showing up as 0 views. I'm not sure how to tell if the counts are working on older threads or if they are stuck at the number they were on when the problem started. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I'm having a lot of problems. I'm replying, but it's not even showing that I replied. Notifications are not working for me either.

Basically, everything froze on my part. I don't even know if this reply is actually going to show up when I submit it.

Link to comment
Share on other sites

I am having all the same problems and now it seems that posts are being uploaded multiple times. I thought it might just be an individual mistake but I am not sure how one can accidentally ask the same question 4 times in the span of one minute. This problem seems to have affected the two most recent posts.

("Can't identify this guy" and "Gray or Dusky Flycatcher?")396346234_ScreenShot2020-05-24at3_31_32PM.thumb.png.9f35c7dc05651b82e109fb63f0ddc55d.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...