Jump to content
Whatbird Community

Recommended Posts

34 minutes ago, akandula said:

@Aveschapines, another problem is occurring. Whenever I logout of the forum from a device, the forum goes blank/shows error 500. On that device, I can see whatbird.com but not the forums. I barely have any devices left to see the forum. I'm pretty sure this is happening to other people.

Thanks as always.

Thanks for letting me know. I almost never use the forums on my phone and never log out on the computer 😄 I'll report it.

I can't get in on my phone either.

Edited by Aveschapines
additional information

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing this on my tablet.  I logged out on it recently.  I'm not having problems with my computers at home or work, but I haven't logged of the site on either of them.

@akandula, thanks for bringing this up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aveschapines, more problems are occurring, at least for me. For example, I get HTTP 500 errors whenever I try to search or look at certain activity streams.

Thanks as always for looking into it!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, akandula said:

@Aveschapines, more problems are occurring, at least for me. For example, I get HTTP 500 errors whenever I try to search or look at certain activity streams.

Thanks as always for looking into it!

Same here.

Also the Leaderboard and Calendar are not working

Edited by Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Aveschapines said:

The programmers have fixed it. Is everything back to normal for you?

Yes, everything looks good. Thanks Aves!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aveschapines  What's up with the view counts? The last dozen or so posts all appear as 0 - even those with a number of replies. Unless someone has developed a super power of identifying things unseen 🤔

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Charlie Spencer said:

The 'Views' counter works on other sub-forums.  I haven't check them all but some do work.

I don't think it is. Only threads started since Saturday show up as 0 views; all of those I can find in other sub-forums are showing up as 0 views. I'm not sure how to tell if the counts are working on older threads or if they are stuck at the number they were on when the problem started. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Charlie Spencer said:

Site fall down, go BOOM.

But the Views counters are working again!

Yes, when I checked in this morning and found the site in pieces on the floor I reported it and the programmer fixed it immediately 😄 

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

1 The replies counter is not working.

2  When I post it does this.

 

 

image.thumb.png.b84d741362c9143cde5d191be176a501.png

Edited by Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a lot of problems. I'm replying, but it's not even showing that I replied. Notifications are not working for me either.

Basically, everything froze on my part. I don't even know if this reply is actually going to show up when I submit it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having all the same problems and now it seems that posts are being uploaded multiple times. I thought it might just be an individual mistake but I am not sure how one can accidentally ask the same question 4 times in the span of one minute. This problem seems to have affected the two most recent posts.

("Can't identify this guy" and "Gray or Dusky Flycatcher?")396346234_ScreenShot2020-05-24at3_31_32PM.thumb.png.9f35c7dc05651b82e109fb63f0ddc55d.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...